Приклучок: PA66 Бизнис Контакт материјал: CuZn Бизнис контактната површина Материјал: Sn Фабрика собрание можен начин <br> Врска: завртки на жици Бизнис конектор за заклучување на владата: Тема заклучување M12 * 1 Бизнис завртки поврзување / штит е стегната 360 Бизнис Степен на заштита: IP 67

Сензор за конектори Женски конектор под агол M12 метал систем за заклучување

Приклучок: PA66
Контакт материјал: CuZn
контактната површина Материјал: Sn
собрание можно
режим Врска: завртки за ожичување
конектор за заклучување на владата: Тема заклучување M12 * 1
завртки поврзување / штит е стегната 360
Степен на заштита: IP 67
DIN 43650 Електромагнетниот конектори се произведени за низа напон 24VDC, 48VDC, 110VAC и 220VAC и сегашниот рејтинг од 6 засилувачи и 10Amps.  Din 43650 конектори се произведени за со или без ознака.  индикатор конектори не се обично со црна боја.  Сива боја конектори исто така може да бидат обезбедени.  Нормален температурен опсег е -20 степени.  C до +85 степени.  C.

Електромагнетниот вентил Конектори Женски моќ конектори

DIN 43650 Електромагнетниот конектори се произведени за низа напон 24VDC, 48VDC, 110VAC и 220VAC и сегашниот рејтинг од 6 засилувачи и 10Amps. Din 43650 конектори се произведени за со или без ознака. индикатор конектори не се обично со црна боја. Сива боја конектори исто така може да бидат обезбедени. Нормален температурен опсег е -20 степени. C до +85 степени. C.

Нашите најнови производи

ЗА НАС

Ningbo Qiying Електронски технологија CO., LTD (Yuyao QIYING АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО CO., LTD.) Е една специјализирана е ангажирана во доменот на хидрауличен притисок, производство на собирање, продажба и техничка служба формализација на телото, претпријатие на индустријализацијата. На компанијата организира за 18 години, тврди дека "ветување дека може да се смета во текот, произлегува од квалитетот" Целта на претпријатието, со изобилство економски потенцијал, системот за управување со подвижен.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ