Panyambung: PA66 <br> Kontak bahan: CuZn <br> Kontak Surface Bahan: SN <br> Majelis mungkin mode <br> Connection: screw wiring <br> konektor tumerapna mode: Thread tumerapna M12 * 1 <br> screw sambungan / tameng ieu clamped 360 <br> Gelar panyalindungan: IP 67

panyambungna sensor bikang konektor angled Sistim M12 Ngonci logam

Panyambung: PA66
Kontak bahan: CuZn
Kontak Surface Bahan: SN
Majelis mungkin
mode Connection: screw wiring
konektor tumerapna mode: Thread tumerapna M12 * 1
screw sambungan / tameng ieu clamped 360
Gelar panyalindungan: IP 67
Din 43650 panyambungna Solenoid anu dijieun pikeun rentang tegangan 24VDC, 48VDC, 110VAC na 220VAC sarta rating kiwari 6 AMPS jeung 10Amps.  Din 43650 panyambungna anu dijieun pikeun nganggo atanapi tanpa indikasi.  Indikator panyambungna non anu normal hideung dina warna.  Warna panyambungna abu ogé bisa disadiakeun.  rentang suhu normal nyaeta -20 deg.  C +85 deg.  C.

panyambungna kakuatan Solenoid klep panyambungna bikang

Din 43650 panyambungna Solenoid anu dijieun pikeun rentang tegangan 24VDC, 48VDC, 110VAC na 220VAC sarta rating kiwari 6 AMPS jeung 10Amps. Din 43650 panyambungna anu dijieun pikeun nganggo atanapi tanpa indikasi. Indikator panyambungna non anu normal hideung dina warna. Warna panyambungna abu ogé bisa disadiakeun. rentang suhu normal nyaeta -20 deg. C +85 deg. C.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Ningbo Qiying Téhnologi Electronic CO., LTD (YUYAO QIYING listrik Perkakas CO., LTD.) Nyaéta salah sahiji husus keur kalibet dina domain tekanan hidrolik, produksi kempelan, diobral jeung ladenan teknis di formalization awak urang, anu perusahaan industrialisasi. Pausahaan organizes pikeun 18 taun, insists "a jangji nu bisa diitung dina sapanjang, batang ti kualitas" obyektif perusahaan, ku potentiality ékonomi loba pisan, sistem manajemen nimble.

ngalanggan