Lidhës: PA66Materiali kontaktues: CuZnMateriali i sipërfaqes së kontaktit: SnMontimi i mundshëmMënyra e lidhjes: Lidhja me vidëModaliteti i kyçjes së lidhësit: Mbyllja e filetos M12*1Lidhja/mburoja me vidë është e mbërthyer 360Shkalla e mbrojtjes: IP 67

Lidhës sensorësh Konektor femër me kënd M12 Sistemi i kyçjes metalike

Lidhës: PA66
Materiali kontaktues: CuZn
Materiali i sipërfaqes së kontaktit: Sn
Montimi i mundshëm
Mënyra e lidhjes: Lidhja me vidë
Modaliteti i kyçjes së lidhësit: Mbyllja e filetos M12*1
Lidhja/mburoja me vidë është e mbërthyer 360
Shkalla e mbrojtjes: IP 67
Lidhësit solenoid DIN 43650 janë prodhuar për një gamë tensioni prej 24VDC, 48VDC, 110VAC dhe 220VAC dhe një normë rryme prej 6 Amper dhe 10Amp.Konektorët Din 43650 janë prodhuar me ose pa tregues.Lidhësit jo tregues janë zakonisht me ngjyrë të zezë.Mund të sigurohen gjithashtu lidhës me ngjyrë gri.Gama normale e temperaturës është -20 gradë.C deri në +85 gradë.C.

Konektorët e valvulës solenoide Lidhëse të fuqisë femërore

Lidhësit solenoid DIN 43650 janë prodhuar për një gamë tensioni prej 24VDC, 48VDC, 110VAC dhe 220VAC dhe një normë rryme prej 6 Amper dhe 10Amp.Konektorët Din 43650 janë prodhuar me ose pa tregues.Lidhësit jo tregues janë zakonisht me ngjyrë të zezë.Mund të sigurohen gjithashtu lidhës me ngjyrë gri.Gama normale e temperaturës është -20 gradë.C deri në +85 gradë.C.

PRODUKTET TONA MË TË FUNDIT

PËR NE

Ningbo Qiying Electronic Technology CO., LTD (YUYAO QIYING ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.) është një e specializuar që është e angazhuar në fushën e presionit hidraulik, prodhimin e grumbullimit, shitjen dhe shërbimin teknik në formalizimin e një trupi, ndërmarrjen e industrializimit.Kompania organizon për 18 vjet, këmbëngul "një premtim që mund të mbështetet në të gjithë, buron nga cilësia" objektivi i ndërmarrjes, nga potenciali i bollshëm ekonomik, sistemi i shkathët i menaxhimit.

ABONIM