Konektor: PA66 <br> Contact materi: CuZn <br> Contact lumahing Material: Sn <br> Majelis bisa mode <br> Sambungan: Meneng wiring <br> Konektor Ngunci mode: Thread Ngunci M12 * 1 <br> Meneng sambungan / tameng wis clamped 360 <br> Degree saka pangayoman: IP 67

konektor Sensor Female konektor angled sistem M12 ngunci logam

Konektor: PA66
Contact materi: CuZn
Contact lumahing Material: Sn
Majelis bisa
mode sambungan: Meneng wiring
Konektor Ngunci mode: Thread Ngunci M12 * 1
Meneng sambungan / tameng wis clamped 360
Degree saka pangayoman: IP 67
DIN 43650 konektor Solenoid sing diprodhuksi kanggo sawetara voltase saka 24VDC, 48VDC, 110VAC lan 220VAC lan HFS saiki 6 Amps lan 10Amps.  Din 43650 konektor sing diprodhuksi kanggo karo utawa tanpa pratondo.  Indikator konektor non sing biasane ireng ing werna.  werna konektor Gray uga bisa diwenehake.  sawetara suhu normal -20 deg.  C kanggo +85 deg.  C.

konektor daya Solenoid Valve Konektor Female

DIN 43650 konektor Solenoid sing diprodhuksi kanggo sawetara voltase saka 24VDC, 48VDC, 110VAC lan 220VAC lan HFS saiki 6 Amps lan 10Amps. Din 43650 konektor sing diprodhuksi kanggo karo utawa tanpa pratondo. Indikator konektor non sing biasane ireng ing werna. werna konektor Gray uga bisa diwenehake. sawetara suhu normal -20 deg. C kanggo +85 deg. C.

PRODUCTS anyar kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Qiying Teknologi Elektronik CO., LTD (YUYAO QIYING ELECTRICAL perabot CO., LTD.) Iku salah siji specialized wis melu ing domain meksa hydraulic, produksi koleksi, sale lan layanan technical ing formalization awak kang, perusahaan industrialization. Perusahaan nganakake kanggo 18 taun, ngeyel "janji sing bisa diitung saindhenging, Asal-Usul saka kualitas" adil perusahaan, dening potentiality ekonomi KALUBÈRAN, sistem manajemen pinter.

SUBSCRIBE